Naturen på recept

Vil du lære mere om, hvordan naturen kan forbedre din sundhed og reducere stress?

Inviter mig til din arbejdsplads for et inspirerende 50-minutters foredrag om Shinrin-yoku (skovbadning) og Attention Restoration Theory (ART).

Om foredraget

I en travl og stressende hverdag er det afgørende at finde effektive metoder til at forbedre både mental og fysisk sundhed. Shinrin-yoku, også kendt som skovbadning, og Attention Restoration Theory tilbyder evidensbaserede tilgange til at reducere stress og forbedre trivsel gennem naturterapi.

Som psykolog har jeg i over 18 år arbejdet med at hjælpe folk med at finde balance og ro i deres liv. Dette foredrag vil give dig en dybere forståelse af, hvordan naturen kan være en kraftfuld ressource for stresshåndtering og sundhed.

Det lærer du:

  1. Shinrin-yoku (Skovbadning): Få indsigt i denne japanske praksis, som indebærer at tage tid til at være i naturen, absorbere skovens atmosfære og opnå mental og fysisk afslapning.
  2. Attention Restoration Theory (ART): Forstå teorien bag, hvordan naturlige omgivelser kan hjælpe med at genoprette vores opmærksomhedskapacitet og forbedre kognitiv funktion.
  3. Sundhedsfordele: Lær hvordan skovbadning og ART kan styrke dit immunsystem, reducere stresshormoner, forbedre humør og fremme generel sundhed.
  4. Praktiske strategier: Få konkrete tips og øvelser til, hvordan du finder den natur eksponering der passer bedst til dig, og hvordan du integreret tid i naturen i din dagligdag, både på arbejdspladsen og i fritiden.
  5. Stresshåndtering: Opdag hvordan regelmæssige ophold i naturen kan være en effektiv metode til at håndtere stress og forbedre dit mentale velvære.

Derfor skal du booke dette foredrag:

  • Ekspert rådgivning: Foredraget afholdes af autoriseret Psykolog Robert Benjamin Andersen, som har omfattende erfaring med at anvende evidensbaserede metoder til at fremme sundhed og rådgive om belastningsreaktion og søvnforstyrrelser. Robert er en erfaren foredragsholder, der leverer engagerende og inspirerende budskaber.
  • Strategier der giver handlekraft: Du får praktiske og let anvendelige strategier, som du kan implementere med det samme for at forbedre din sundhed og reducere stress.
  • Mulighed for dialog: Foredraget afsluttes med en dialog, hvor publikum kan stille spørgsmål og få svar om naturterapi og stresshåndtering.

Tid og Sted:

Foredraget kan bookes til at blive afholdt på din arbejdsplads eller online via Teams.

Pris 8.000 ex. moms. Ved køb af en foredragsrække på 3 foredrag gives 50% rabat på det tredje foredrag i alt 20.000 ex. Moms.